top of page

I 2011 udgav vi et hefte med 14 nye sange - her er det forord, der er i heftet. Og vi er stadig vilde med Lolland-Falster!

 

 

Forord

Hvornår synger du mest? Indrøm det bare: Når du er forelsket!

 

Måske er det for voldsomt at sige, at vi er forelskede i Lolland-Falster… men vi har en boblende glæde, som gør det nemt at bryde ud i sang, og derfor har vi nu i fællesskab sat ord og melodi på vores glæde for denne del af Danmark.

 

Det handler helt enkelt om mangfoldighed. Men det kan også siges mere fint og videnskabeligt, og så hedder det biodiversitet. Meningen er den samme: Den uendelige mangfoldighed i naturen, som beriger vores liv både med oplevelser og med mad. For vi lever jo alle sammen af det, naturen kan forsyne os med på den ene eller den anden måde – først og fremmest gennem landbruget, selvom det jo også er sjovt at plukke vilde bær og planter.

 

Mange ser landbrug og natur som uforenelige modsætninger – vi ser dem som to sider af samme sag; naturens sag. Og derfor synger og spiller vi glade om begge dele – og håber, at glæden smitter, så landbruget bliver dyrket med hensyntagen til naturens herligheder – og at naturen bevares, så den kan udgøre et frirum for alle de travle mennesker, som har brug for at komme ud og finde deres rødder.

 

Der er mange dejlige råvarer, der vokser her på øerne. De giver gode smags­oplevelser – og sund og nærende mad. Det er natur alt sammen, og det er det, vi gerne vil fortælle om med udgangspunkt i vores egne op­level­ser. Vi er glade for na­tur­­en og for, at der er så mange steder her på Lolland-Falster, vi har mulighed for at opleve den. Vi vil gerne dele vores glæde med dig – og takke de mange virksom­hed­er, som har valgt at være med.

 

God lytte- og læselyst – og på gensyn på landet og i naturen!

 

 

Annette, Tubas, Pia og Troels

 

 

P.S. Vi har valgt de 11 af sangene, som handler mest om Lolland-Falster som vi ser det.

 

På undersiderne kan du læse teksterne, hvis du skulle have lyst. Lyt og del gerne...

 

Sangene samlet...

Klik på de blå pile for at komme direkte til undersiden med sangteketen...

bottom of page